Geweld tegen de politie

donderdag 27 april 2017

Heemskerk - Op donderdagmorgen hield de politie vier personen aan wegens belediging en openlijk geweld tegen politiemensen. Het ging om 42-jarige vrouw en een 45-jarige man uit Heemskerk en een 55-jarige man en een 47-jarige vrouw uit Beverwijk.

Omstreeks 01.00 uur reed een politiemedewerker over de Breedslaglaan in Heemskerk toen hij een man zag die aan het wildplassen was. De man werd hierop aangesproken en kreeg een bekeuring. Toen de politieman de bekeuring uitschreef begon een omstander zich ermee te bemoeien. Hij beledigde en bedreigde de politieman. Toen deze hem verzocht om weg te gaan en zich er niet mee te bemoeien, werd hier alleen maar heftiger op gereageerd. Hierop besloot de politieman de omstander aan te houden Dit was tegen de zin van twee vrouwen die bij de mannen hoorden. Zij vlogen de politieman aan en begonnen op hem in te slaan. De politieman riep daarop de hulp in van zijn collega’s, die snel ter plaatse waren. Alle vier personen werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

2017085620

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Egmond-Binnen | 112 alarmeringen Egmond-Binnen | Goedkoop Tanken in Egmond-Binnen | Supermarkten in Egmond-Binnen | Weerbericht Egmond-Binnen