Duitse toeristen slachtoffer van geweld

zaterdag 6 mei 2017

Egmond aan Zee - In de nacht van vrijdag op zaterdag werd bij de politie gemeld dat er een mishandeling had plaatsgevonden nabij de Vuurtoren aan de Boulevard in Egmond aan Zee.

De politie trof daar drie Duitse mannen aan  in de leeftijd van 28 t/m 30 jaar. De Duitsers bleken gewond te zijn:  twee van hen bleken zelfs ernstig hoofdletsel te hebben en zij zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Vooralsnog lijkt het erop dat de drie mannen het slachtoffer zijn van een beroving, maar nog niet duidelijk is wat er precies is gebeurd.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest of meer informatie hebben over dit geweldsincident.

 

Heeft u iets gezien dat te maken kan hebben met dit geweldsincident, dat plaatsvond in de nacht van vrijdag op zaterdag, tussen 02.15 en 00.30 uur?

Heeft u iets anders gezien aan de Boulevard in Egmond of in de directe omgeving dat te maken kan hebben met dit incident? 

Bel dan s.v.p. met de recherche in Alkmaar via tel.nr. 0900-8844. Melding doen kan ook via internet, via een contactformulier -> contactformulier

 

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

 

2017092106

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Egmond-Binnen | 112 alarmeringen Egmond-Binnen | Goedkoop Tanken in Egmond-Binnen | Supermarkten in Egmond-Binnen | Weerbericht Egmond-Binnen