Twee slachtoffers bij steekpartij

maandag 4 september 2017

Heemskerk - Op zondagavond raakten twee personen gewond bij een steekincident op de Zeeweg in Heemskerk. Het betreft mannen van 23 en 24 jaar oud, waarvan de laatste er ernstig aan toe is. Een 19-jarige Heemskerker kon ter plaatse worden aangehouden.

Op zondagavond omstreeks 23.45 uur kreeg de politie melding van de steekpartij. Ter plaatse lagen twee mannen op de grond die steekwonden hadden opgelopen. De oorzaak ligt mogelijk in de relationele sfeer. De verdachte zou ruzie hebben gehad met zijn stiefbroer. Een vriend van beiden probeerde vervolgens tussen beiden te komen. Zowel de stiefbroer als de vriend werden gestoken. Beide personen zijn voor behandeling van hun verwondingen overgebracht naar het VUziekenhuis in Amsterdam.

Ter plaatse werd een man door omstanders aangewezen als de mogelijke verdachte. Hij kon ter plaatse worden aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. In de directe omgeving werd ook een mes gevonden. Dit is in beslag genomen.

De politie stelt een onderzoek in naar de aanleiding voor het incident.

2017184259

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Egmond-Binnen | 112 alarmeringen Egmond-Binnen | Goedkoop Tanken in Egmond-Binnen | Supermarkten in Egmond-Binnen | Weerbericht Egmond-Binnen